Fa'asili le tau o meafaitino

ata1

Talu mai le fa'ai'uga o le tausaga talu ai, na a'afia i mea e pei o le fa'aitiitia o le gafatia ma le va'ava'aiga fa'ava-o-malo, ua si'itia le tau o mea mata.Ina ua maeʻa le aso malolo o le CNY, na toe siʻitia le "galu faʻatupulaia o tau", e oʻo atu i le 50%, ma e oʻo lava i totogi o tagata faigaluega ua siitia."... O le mamafa mai luga o le "faʻateleina o tau" e tuʻuina atu i lalo o pisinisi e pei o seevae ma lavalava, mea faigaluega fale, meafale, paʻu, panels, ma isi, ma e eseese tikeri o aʻafiaga.

ata2

Alamanuia mea faigaluega fale: O loʻo i ai se manaʻoga tele mo mea faʻapitoa e pei o kopa, alumini, uʻamea, palasitika, ma isi.

ata3

Alamanuia pa'u: O tau o meafaitino e pei o le EVA ma le pa'u ua si'itia i luga o le laupapa, ma o tau o le PU pa'u ma microfiber mea mata ua lata foi ona siitia.

Alamanuia i'e: O upusii o mea mata e pei o le cotton, cotton vulu, ma polyester staple fiber ua maualuga maualuga.

1

E le gata i lea, o faʻamatalaga o le siʻitaga o tau o ituaiga uma o pepa faʻavae ma pepa pepa o loʻo lolovaia, e aofia ai le lautele, numera o kamupani, ma le maualuga o le siitaga, e sili atu i le tele o faʻamoemoega o tagata.

A o faagasolo taimi, o lenei taamilosaga o le siitaga o tau ua pasi mai le pepa ma pepa pepa soʻotaga i le pusa pusa, ma o nisi fale gaosi pusa e tasi le siitaga e tusa ma le 25%.I lena taimi, e oʻo lava i pusa faʻapipiʻi atonu e tatau ona alu i luga le tau.

I le aso 23 o Fepuari, 2021, na si'itia ai le tau o mea mata'utia a Shanghai ma Shenzhen ma pa'u i le aofa'i o le 57 ituaiga o oloa, lea na fa'atumauina i le vaega o vaila'au (23 ituaiga) ma metala e le o ni ferrous (10 ituaiga i le aofa'i).O oloa e ova atu i le 5% o lo'o fa'atupula'ia i vaega o vaila'au;o oloa pito i luga 3 na maua ai le TDI (19.28%), phthalic anhydride (9.31%), ma le OX (9.09%).O le averesi o le si'itia ma le fa'aititia o aso uma e 1.42%.

O le a'afia i le tulaga o le "le lava o le sapalai", o le tau o mea mata e pei o kopa, u'amea, alumini, ma palasitika ua fa'aauau pea ona si'itia;ona o le tapunia faʻatasi o le tele o suauʻu suauʻu i le lalolagi atoa, o vailaʻau mataʻutia ua faʻateleina toetoe lava i luga o le laupapa ... O pisinisi na aʻafia e aofia ai meafale, meafale, mea tau eletise, ie, paʻu, ma isi.

ata5

Taimi meli: Mati-31-2021